info@blomaardmarketing.nl

Offerte aanvragen

Wilt u een beter inzicht in de eventuele kosten van uw project? Vraag vrijblijvend een offerte bij mij aan.

Ik bouw unieke webshops met een sterke focus op conversie. Na een oriënterend gesprek over de wensen en mogelijkheden, lever ik een offerte en een aantal concepten aan. Na akkoord ga ik direct voor u aan de slag en houd ik u op de hoogte van de bouw. Zo kunt u zelfs LIVE meekijken met de bouw van uw webshop!

Ik ga ervan uit dat 'conversie' het hoofddoel van uw webshop is. Met dit uitgangspunt wordt uw webshop dan ook ingericht. De webshops worden net als onze websites ontwikkeld in WordPress, een zeer gebruiksvriendelijk CMS, waardoor het zelf doorvoeren van wijzigingen aan bijvoorbeeld uw producten of pagina's nog nooit zó makkelijk is geweest.

WordPress CMS

WordPress is een Content Management Systeem (CMS) waarmee je heel gemakkelijk, zonder enige kennis van HTML of PHP, je website kunt onderhouden.

WordPress begon ooit als simpel CMS om een weblog mee te maken. Inmiddels is WordPress veel meer dan alleen een blogging-platform en wordt het door steeds meer grote merken en bedrijven gebruikt om een website te bouwen.

WooCommerce webshop plugin

WooCommerce is dé webshop plugin voor WordPress met wereldwijd miljoenen downloads. Het online beheren van uw producten is nog nooit zo makkelijk geweest. Alles onder 1 dak in het WP Dashboard.

iDeal, Creditcard & PayPal onder 1 dak

Mollie.com regelt al je betalingen. iDeal, Creditcard, PayPal, een andere betaalmogelijkheid of toch een combinatie?

Door Mollie zit u niet vast aan ingewikkelde contracten met uw bank. De enige kosten die u maakt zijn de transactiekosten. Voor iedere order betaalt u een klein bedrag aan Mollie voor het beschikbaar stellen van hun service. Klik hier voor de tarieven!

100+ PLUGINS

Plugins zijn toevoegingen aan je WordPress-website. Met een plugin voeg je een nieuwe functie aan je website toe.

Van foto-albums, kalenders, tot live-chat, vacatures, contactformulieren of uitgebreide factuursystemen. U kunt het zo gek niet noemen, of wij kunnen het voor u realiseren.

Website statistieken

Hoeveel consumenten hebben uw website bezocht, waar komen ze vandaan en waar zijn ze naar opzoek? Via het WP Dashboard van uw website zijn al deze statistieken te raadplegen. Belangrijke marktinformatie zo in uw schoot geworpen!

Zoekmachine gereed

Bij het bouwen van uw website zorgen we ervoor dat uw website zo goed mogelijk wordt ingericht om te scoren in de zoekmachines op het web.

Liever zelf SEO beheren? Met de SEO plugin van Yoast is SEO Marketing nog nooit zo eenvoudig geweest. Standaard in te raadplegen in het WP Dashboard.

The best marketing
doesn’t feel like marketing.

TOM FISHBURNE

E-COMMERCE PROJECTEN

( Zie ook onze Facebook )

Bent u benieuwd naar mijn stijl & kracht? Ik heb diverse projecten voor u uitgelicht. Mocht u alsnog met vragen zitten, dan kunt u altijd contact met mij opnemen!

SERVICE- EN ONDERHOUDSPAKKETTEN VOOR UW WEBSITE

Het ontwikkelen van een nieuwe website is één. Veel bedrijven vergeten echter goed na te denken over eventuele service & onderhoud aan hun website. Zie hieronder onze service- en onderhoudspakketten.

Pakket

Prijs
Updates aan WordPress CMS
Plugin updates
Thema updates
24/7 Website statistieken
Dagelijkse backups
Inbraakpreventie
Database opschonen & optimaliseren
Zoekmachine optimalisatie (SEO)
Analytics rapport (maandelijks)
24/7 Support

BASIS

€24,- p/mnd

PROFESSIONEEL

€29,- p/mnd

EXCLUSIEF

€39,- p/mnd