info@blomaardmarketing.nl

Ik bouw websites die de aandacht trekken. Na een oriënterend gesprek over de wensen en mogelijkheden, lever ik een offerte en een aantal concepten aan. Na akkoord ga ik direct voor u aan de slag en houd ik u op de hoogte van de bouw van uw website. Zo kunt u zelfs LIVE meekijken!

Het hoofddoel van uw website blijft het uitgangspunt bij de ontwikkeling van uw website. Hierbij kunt u denken aan het activeren van uw merk of bijvoorbeeld het genereren van verkoop. De websites worden ontwikkeld in WordPress, een zeer gebruiksvriendelijk CMS, waardoor het zelf doorvoeren van wijzigingen aan uw website nog nooit zó makkelijk is geweest. Komt u er met de WordPress handleiding niet uit? Ik sta altijd voor u klaar.

Offerte aanvragen

Wilt u een beter inzicht in de eventuele kosten van uw project? Vraag vrijblijvend een offerte bij mij aan.

WordPress CMS

WordPress is een Content Management Systeem (CMS) waarmee je heel gemakkelijk, zonder enige kennis van HTML of PHP, je website kunt onderhouden.

WordPress begon ooit als simpel CMS om een weblog mee te maken. Inmiddels is WordPress veel meer dan alleen een blogging-platform en wordt het door steeds meer grote merken en bedrijven gebruikt om een website te bouwen.

100+ PLUGINS

Plugins zijn toevoegingen aan je WordPress-website. Met een plugin voeg je een nieuwe functie aan je website toe.

Van foto-albums, kalenders, tot live-chat, vacatures, contactformulieren of uitgebreide factuursystemen. U kunt het zo gek niet noemen, of wij kunnen het voor u realiseren.

Website statistieken

Hoeveel consumenten hebben uw website bezocht, waar komen ze vandaan en waar zijn ze naar opzoek? Via het WP Dashboard van uw website zijn al deze statistieken te raadplegen. Belangrijke marktinformatie zo in uw schoot geworpen!

Zoekmachine gereed

Bij het bouwen van uw website zorgen wij ervoor dat uw website zo goed mogelijk wordt ingericht om te scoren in de zoekmachines op het web.

Liever zelf SEO beheren? Met de SEO plugin van Yoast is SEO Marketing nog nooit zo eenvoudig geweest. Standaard in te raadplegen in het WP Dashboard.

Handig dat WordPress!
Het zelf bijhouden van
mijn website is nog nooit
zo makkelijk geweest.

MARLEEN VAN KOOTEN / KRACHT INZICHT

RECENTE WEBSITE PROJECTEN

( Zie ook de Facebook van Blomaard Marketing)

Bent u benieuwd naar mijn stijl & kracht? Ik heb diverse projecten voor u uitgelicht. Mocht u alsnog met vragen zitten, dan kunt u altijd contact met mij opnemen!

SERVICE- EN ONDERHOUDSPAKKETTEN VOOR UW WEBSITE

Het ontwikkelen van een nieuwe website is één. Veel bedrijven vergeten echter goed na te denken over eventuele service & onderhoud aan hun website. Zie hieronder onze service- en onderhoudspakketten.

Pakket

Prijs
Updates aan WordPress CMS
Plugin updates
Thema updates
24/7 Website statistieken
Dagelijkse backups
Inbraakpreventie
Database opschonen & optimaliseren
Zoekmachine optimalisatie (SEO)
Analytics rapport (maandelijks)
24/7 Support

BASIS

€24,- p/mnd

PROFESSIONEEL

€29,- p/mnd

EXCLUSIEF

€39,- p/mnd