info@blomaardmarketing.nl

WIE BEN IK?

Over het onstaan, filosofie en dienstverlening.

HET ONTSTAAN VAN BLOMAARD MARKETING

Tom, oprichter Blomaard Marketing, vertelt erover.

"Met passie voor het vak Marketing & Communicatie ben ik in 2013 gestart met een onderneming dat vooral kleinere MKB-bedrijven adviseert en faciliteert als het gaat om creatieve Online Marketing oplossingen. Nog altijd zie ik voldoende kansen voor MKB-bedrijven op het gebied van Online Marketing in de digitale wereld.

Met Blomaard Marketing bedenk ik creatieve Online Marketing oplossingen die de aandacht van de consument trekken. Het valt in deze tijd, met alles waar consumenten aan blootgesteld worden, immers niet mee om de aandacht te trekken. Wat mij betreft is dát juist hetgeen waar Marketing om draait in deze tijd!"

MIJN SPECIALISATIES

Dat wat ik zo graag doe

WEBSITE
DESIGN

Opvallen met een nieuwe website? Ik vertaal uw identiteit, huisstijl & doelstellingen naar een unieke website die staat als een huis!

WEBSHOP /
E-COMMERCE

Uw producten online aanbieden? Ik sta in de startblokken om een moderne, gebruiks- vriendelijke webshop voor u te ontwikkelen.

ONLINE
MARKETING

Acties gericht op het online vermarkten van uw product of dienst noem ik online marketing. Een begrip waar ik u mee verder kan helpen!

De samenwerking met Blomaard Marketing was ideaal. De persoonlijke aanpak sprak mij erg aan en hetzelfde gold voor de creatieve inbreng. Vooral creativiteit is tegenwoordig een belangrijke factor tot succes.

 

TOMMY PRONK DIRECTEUR   PRONKERT UITZENDBUREAU

Klantvriendelijk, persoonlijk en resultaatgericht. Volledig betrokken bij onze wensen en de groei van het bedrijf. Voor onze organisatie heeft Blomaard Marketing op het juiste moment de oude website in een super moderne jas gestoken!

 

REGUILLO V/D PITTE MEDE EIGENAAR   SKILLS & CONTROL

In een gesprek bij mij thuis heb ik laten weten een strakke & simpele website te willen. 2 weken na ons eerste gesprek is de website de lucht in gegaan. Zoals gezegd is de website strak & simpel geworden, voor een strakke prijs!
 

MARCEL DE KEIJSER EIGENAAR   DE KEIJSER MARITIEM
elegant_icon

SAMEN AAN DE SLAG?