info@blomaardmarketing.nl

Marketing is een ontzettend breed begrip. Iedere inspanning om je product of dienst te vermarkten valt simpelweg onder het begrip 'Marketing'. Sinds de opkomst van het internet is er een nieuwe vorm van Marketing bijgekomen die zich puur richt op het internet, namelijk online- of internet marketing. 

Ik ben mijzelf gaan specialiseren op dit gebied en voorzie bedrijven in hun online marketing behoeften. Hierbij kunt u denken aan online adverteren via platformen als Google, YouTube of Facebook, het creëren van unieke Social Media campagnes of het opzetten van bijvoorbeeld een e-mail marketing programma.

Simpelweg zijn er inmiddels legio aan mogelijkheden om uw product of dienst online in de markt te zetten. Afhankelijk van uw doelstellingen sta ik klaar om een creatieve online marketing campagne te starten. Bent u er ook klaar voor?

Waar moet ik aan denken?

Gewoon eens wat anders dan de concurrent! Het valt in deze tijd, met alles waar consumenten aan blootgesteld worden, immers niet mee om de aandacht te trekken. Wat mij betreft is dat juist hetgeen waar Marketing in deze tijd om draait.

Samen een unieke online campagne realiseren?
Bel mij voor een afspraak +31(0) 6 127 673 70